Multifunctioneel

 

Ontdek de veelzijdigheid van onze cocktailbar die op vrijdagavond tot leven komt en doordeweeks transformeert tot de perfecte vergaderzaal of evenementenlocatie.

Op vrijdagavond verwelkomen we je graag in onze sfeervolle cocktailbar, waar je kunt genieten van heerlijke drankjes en een warme sfeer. Ontspan en laat de drukte van de week achter je met met de lekkerste tapas terwijl ons getalenteerde barteam je verwent met creatieve cocktails en smaakvolle drankjes.

Maar het reikt verder dan alleen vrijdagavond. Doordeweeks bieden wij de mogelijkheid om onze cocktailbar om te toveren tot een stijlvolle vergaderzaal. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, presentatie of brainstormsessie wilt organiseren, onze locatie biedt een inspirerende omgeving die bevorderlijk is voor productieve discussies en creatieve ideeën.

Ook voor evenementen in het weekend zijn wij de ideale keuze. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of een andere speciale gelegenheid, onze locatie kan worden aangepast aan jouw wensen. Met een vriendelijk en professioneel team dat klaarstaat om je te ondersteunen, zorgen wij ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Kortom, of je nu komt genieten van de vrijdagavond vibes, een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren of een speciaal evenement wilt vieren, wij staan voor je klaar. Ontdek onze gastvrijheid en laat ons jouw verwachtingen overtreffen.

Tel: 0470 684 767
Mail: [email protected]

Openingsuren fysieke locatie

Ma & Do:  11u30 – 23u30
Vr & Za: 11:30 – 00u30
Zo:  11u30 – 22u30
Di & Woe: gesloten

CASA LATINO
.Not your average cocktail service.

Cocktail en Mocktail Catering

Workshops

Exclusive Cocktails & Dining